Eviggrønt på stueveggen

Line Almhjell/www.linealmhjell.com/foto
kommentarer

Når vinteren er på sitt mørkeste, uteplassen ligger i dvale og det er vanskelig å holde liv i nok planter inne til å tilfredsstille en hageglad planteelsker, er det fremdeles et triks som kan gjøre vintermånedene litt frodigere. Å henge noe grønt på stueveggen.

Jeg har vært innom noen av mine favorittnettbutikker og plukket ut 11 skikkelige fine bilder og trykk som jeg mer enn gjerne skulle hatt på stueveggen hjemme hos meg. Gode gavetips er det også! Det er ikke sikkert at de samme er i salg hele tiden – men du finner helt sikkert andre grønne motiver du ønsker deg!

 

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Epla 1Epla.no er en norsk nettportal hvor enkeltpersoner kan opprette butikker for salg av ting de har laget selv.  Dette trykket fant jeg i butikken Zarina, og jeg falt øyeblikkelig fordi det er grønt, lyst og lekent på en gang.

Størrelse: A3

 

 

Ikea PE557818Dette tvillingsettet med illustrasjoner av Donna Bronson får du hos Ikea.

Størrelse: 30×40 cm (pr. bilde)

 

 

Society 6 the-dance-of-plants-printsHvis du elsker grønt, men foretrekker litt mer dempede farger på veggen, er «The dance of plants» fra Dream_Makers i nettbutikken Society6.com et godt alternativ. Society6 er basert i USA, men har ofte gode tilbud med fri frakt over hele verden.

Størrelser: Fra 25 til 58 cm bredde.

 

Society6 plants-ry8-prints

Her er enda et trykk funnet på Society6.com. Det heter «Plants», og er laget av Erin Lux. Den runde formen er gammeldags og moderne på samme tid, og jeg liker den mørke bakgrunnen.

Størrelser: 20 til 56 cm bredde

 

 

etsy lemonRetrotrykk fra Dalumna på Etsy.com. Etsy er også en nettbutikkportal, og her kan du kjøpe ting fra enkeltpersoner over hele verden.

Størrelser: Fra 17 til 50 cm høyde

 

 

Society 6 agave97247-prints

Denne nydelige akvarellen heter Agave og ligger hos Aestate på Society6.com. Mange av trykkene du finner på dette nettstedet kan du også bestille som sengetøy, sofaputer, T-skjorter og mobildeksel. Jeg tror denne agaveplanten hadde gjort seg på mobilen min også.

Størrelser: 25 til 58 cm høyde

 

 

etsy poppy 2Mer pastellgrønt i med myke linjer. Dette fotografiet heter Botanical mint green poppy seed pods, og ligger på LupenGrainne på Etsy.com.

Størrelser: fra 25 til 60 cm høyde

 

 

etsy furuHos OneDictionary på Etsy.com finner du trykk på gamle ordboksider. Hva med en fjong furu på veggen?

Størrelse: A4 eller A3

 

 

steven-n-meyers-japanese-lantern Allposter

I den norske nettbutikken Allposter.no kan du bestille trykk på lerret som er strukket over ramme. Dette motivet heter Japanese lantern og er laget av Steven N. Meyers.

Størrelse: 76×76 cm

 

 

allposter 2Allposters.no produserer også bildetapeter i solid materiale. Dette heter Yucca study 1 og fotografen er Paul Edmondson.

Størrelse: 122 x 183 cm

 

 

green_grass-26 happywallEller hvorfor ikke minnet om en sommergrønn hage dekke en hel vegg? Happywall.no lager tapet på mål, for eksempel med motivet Greengrass.

 

 

Line Almhjell er oversetter og frilansjournalist. Hun bor på Grünerløkka i Oslo med mannen sin og en hel haug grønne plantevenner. Hun tester sine grønne fingrene både på kjøkkenbenken, i vinduskarmer og på balkongen.

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inne, Inspirasjon

Siden fortsetter under annonsen