Forkobre plantene dine

Tekst: Cecilie H. Eggen. Alle foto: Fru Pedersens Have
kommentarer
2 oktober 2014 016

Merk deg navnet Anette Krogh Pedersen. Hun er en av Danmarks mest kjente hagebloggere og driver bloggen Fru Pedersens Have.

Fru Pedersen har en stor og rikholdig hage, og bloggen byr på et utrolig inspirerende univers med mange litt annerledes idéer. Som for eksempel å forkobre svibel-løker.

Du kan forkobre omtrent alle planter. Den danske hagebloggeren Fru Pedersen, viser oss sine fineste forkobrede vekster. Det blir veldig dekorativt og er ganske oppsiktsvekkende, – er du ikke enig?

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 

Du kan forkobre omtrent alle planter. Den danske hagebloggeren Fru Pedersen, viser oss sine fineste forkobrede vekster.Store gresskar kan også sendes til forkobring. Fru Pedersen selv er tilknyttet Haveshoppen.dk som tilbyr en del av det Fru Pedersen lager. Jeg har ikke lykkes i å finne tilbydere i Norge hvor man kan sende planter og vekster til forkobring, men vet du om noen – bruk gjerne kommentarfeltet og del med oss andre.

 

Du kan forkobre omtrent alle planter. Den danske hagebloggeren Fru Pedersen, viser oss sine fineste forkobrede vekster.Både små svibel-løker og enorme gresskar kan i prinsippet forkobres. Se bare hvor flott det blir!

 

Du kan forkobre omtrent alle planter. Den danske hagebloggeren Fru Pedersen, viser oss sine fineste forkobrede vekster.Det er nesten ikke grenser for hva man kan forkobre. Her et et knippe solsikker. Fru Pedersen selv anbefaler å legge dem utendørs slik at vær og vind gir en fin og litt slitt patina.

 

Du kan forkobre omtrent alle planter. Den danske hagebloggeren Fru Pedersen, viser oss sine fineste forkobrede vekster.Se bare hvor flott det gjør seg i dekorasjoner og stilleben. Noe av det fineste, er jo at de tåler å være utendørs hele året- og til og med bare blir finere med tiden!

– Nesten alle vekster kan forkobres. Men det må ikke være jern på, opplyser Anette. Ønsker du å forkobre en krans, må den bindes med kobbertråd først.

Fru Pedersen har for øvrig også en inspirende Instagram-konto som er verdt å følge: @frupedersenshave.

 

Cecilie Eggen er produktsjef for MinOase.no og redaksjonssjef for Hageliv & Uterom. Hun bor i hus i sone H4 med mer terrasseplass enn faktisk hage, men det gjør henne ikke mindre entusiastisk av den grunn. Elsker å prøve ut all slags vekster i potter, og nøler ikke med å fylle tak og vegger med planter.

Mer inspirasjon fra Min Oase:

8 nydelige inneplanter som tåler mørke

Hortensia – denne kan blomstre i månedsvis med riktig stell

Fikk du med deg disse søte mosenissene?

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inne, Inspirasjon, Tips&råd, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen