Hjemmelagede julegaver til hagen

Tekst: Cecilie H. Eggen. Alle foto: Fru Pedersens Have
kommentarer
118
Dette er kanskje ikke gaver som egner seg under treet, men de er til fryd for øyet i julehagen – det er det ingen tvil om.
Vi har latt oss inspirere av Anette Krogh Pedersen. Hun er en av Danmarks mest kjente hagebloggere og driver bloggen Fru Pedersens Have. Fru Pedersen har en stor og rikholdig hage, og bloggen byr på et utrolig inspirerende univers med mange litt annerledes idéer.
Her kan vi nyte synet av naturlige julegaver som setter stemningen i hagen, på terrassen eller balkongen. Det er bare å la seg inspirere!
119Brostein har blitt pakket inn i med gamle gummislanger og dekorert med granbar.
– Bruk også gjerne gamle fliser, mose og pakk det inn som små presanger, anbefaler Fru Pedersen. Litt trollhassel er fin som dekor.
Stjernene er støpt i betong, i en form fra Panduro hobby. Her ser du Fru Pedersens bloggpost om hvordan hun støper vakre julekuler i betong.
120Gummislangene er gjenbruk rett og slett, og knyttet i fine sløyfer.
114Bruk det naturen har å by på. Misteltein og granbar gir umiddelbar julestemning. Tenk det hvor fine disse blir med rimfrost!
Cecilie Eggen er produktsjef for MinOase.no og redaksjonssjef for Hageliv & Uterom. Hun bor i hus i sone H4 med mer terrasseplass enn faktisk hage, men det gjør henne ikke mindre entusiastisk av den grunn. Elsker å prøve ut all slags vekster i potter, og nøler ikke med å fylle tak og vegger med planter.
Mer moro fra Min Oase:

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen