Hygge på balkongen

Tekst/styling: Nina Børnich/ROM123. Foto: Jorunn Tharaldsen
kommentarer

Den lille balkongen blir en lun kosekrok med sammenleggbare møbler, små potter med urter og klatreplanter. En hjemmesnekret hylle er satt inntil rekkverket. Her står terrakottakrukkene hele året og får en fin patina. En duftende stjernejasmin står i en kurvpotte fra Bloomingville.

Den lille balkongen blir en lun kosekrok med sammenleggbare møbler, små potter med urter og klatreplanter.Plasser plantene i høyden, det gir et lunt og frodig preg. Det samme gjør et pledd hengt over kanten på rekkverket. Kurvpottene er fra Bloomingville og den batikkmønstrete puten fra House Doctor. Begge får du hos Zanz. Heng et teppe over rekkverket og fest det med ståltråd både oppe og nede. Du kan også bruke en voksduk eller et impregnert stoff.

Den lille balkongen blir en lun kosekrok med sammenleggbare møbler, små potter med urter og klatreplanter.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Hjørnebalkongen leder ut fra kjøkkenet, og døren her er åpen så lenge været tillater det. Leiligheten blir et rom større om sommeren. Hyllen på kjøkkenet trekker det grønne inn og gjør at inne og ute glir mer over i hverandre. Møblene blir tatt med ut fra kjøkkenet, de er laget av materialer som gjør at de også kan stå ute. Heng solstolen på veggen, så sparer du plass.

Den lille balkongen blir en lun kosekrok med sammenleggbare møbler, små potter med urter og klatreplanter.Stolen Arkys i galvansiert stål er fra Kollekted by. Den batikkmønstrete puten er fra House Doctor, og bordet med hank fra Hay. Alt fås hos Zanz. Den bærbare, trådløse høyttaleren er fra Habitat.

Den lille balkongen blir en lun kosekrok med sammenleggbare møbler, små potter med urter og klatreplanter.

Samle urter og frodige blomster på en smal, gjerne hjemmelaget hylle. Da får du plass til mange uten at de stjeler for mye gulvplass.

Slik får du maks ut av balkongen:

  • Kjøp møbler som er laget av galvanisert stål og plast, de tåler å stå ute hele året.
  • Velg klappstoler og solsenger som kan felles sammen og henges på veggen.
  • Gå for planter som trives i potter, og heng dem opp på rekkverket eller på veggen, eller sett dem i en høy og smal plantehylle.
  • Humle, hurtigvoksende kanariblomkarse og erteblomster er også supre klatreplanter som kan vokse langs rekkverket.
  • Pyntesquash som får klatre i stedet for å ligge, er fin.
  • Heng opp et teppe langs rekkverket for å hindre innsyn.
  • Lysslynger og lykter på veggen skaper stemning.
Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Kjøkkenhage, Tips&råd, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen