inspirasjon til uteplass

Trude Lindland
kommentarer
kosekrok

 

 

Sommeren er på hell, men høsten briljerer med både sol og varme og da er det ekstra koselig med en forlengelse av sommerens favorittaktivitet – nemlig utelivet.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 

høstpynt_trude lindland

 

Inspirasjon til uteplass

Jeg har laget meg en krok ute på plattingen hvor jeg kan slappe av, lese, strikke eller bare drikke en kopp te. For selv om ferien er over og jobben fyller dagene er ettermiddagene så fine nå at utelivet fortsatt er en mulighet.

For høstdager hvor sola skinner, lufta varmer og regnet uteblir er rett og slett bonusdager det er lov å nyte helt til sola går ned og mørket smyger seg fram.

 

 

høstpynt - Trude Lindland

 

Ta med deg strikketøyet ut, tekoppen eller ei god bok.

 

 

trude Lindland- høstpynt

 

Du trenger ikke å rake bort det røde høstløvet, sleng heller på litt ekstra. Det er dekorativt og gjør seg godt som pynt.

 

 

høstbord- Trude Lindland

 

Under det rosa bordet har jeg satt en gammel kasse med Krysantemum i. Blomsten hører liksom med til høsten og står helt til frosten kommer. Forutsatt at du husker å vanne den.

 

 

Norgesglass Trude Lindland

 

Stearinlys er høstens bestevenn, både ute og inne, og Norgesglass er søte og passer perfekt som små lykter. Jeg liker dem uten pynt, men her kan du selv velge hva du liker.

 

 

Med ved

 

Jeg samler det jeg kan finne fra egen hage, langs veikanten, i skogen og på nedlagte småbruk. Der står det ofte gamle epletrær som ingen høster fra. Dette kan fint brukes til pynt.

 

 

Flasker Trude Lindland

 

Det rosa bordet, som jeg flytter rundt i hagen alt ettersom hvilken årstid vi har, er dekorert med en gammel koffert og en skuff med gamle flasker.

 

 

Flasker med stauder - Trude Lindland

 

Oppi flaskene har jeg satt stauden Gjerdesolhatt, eller Kyss meg over gjerdet, som den også kalles.

 

 

pynteepler - Trude Lindland

 

Prydeple og den gamle striesekken gjør bordet høstvakkert.

 

 

strikking Trude Lindland

 

– Hvorfor man vil være minimalist når det finnes så mye vakkert i naturen – det har jeg aldri skjønt.

 

Trude Lindland er frilansjournalist og -fotograf med hus og hage som hobby. Hun er arvelig belastet når det gjelder å samle på gamle ting og innrede med landlig stil. Det hun blir aller mest glad av er en kopp te på senga om morgenen og et bruktfunn hun tror hun har savnet hele livet. Følg Trude på Instagram: @trudelindland.

 

 

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Disse blomstene er spiselige

Gjør hagen høstfin

Slik steller du oliventreet

 

 

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen