Lag din egen dekorasjon med sukkulenter

Cecilie Eggen
kommentarer
Fått dilla på sukkulenter du også? Trenden sprer seg fort, sukkulenter er jo så fine! Se genial video om hvordan du kan sette sammen din egen dekorasjon.

Fått dilla på sukkulenter du også? Det er en trend som sprer seg fort, sukkulenter er jo så fine! Men vi blir kanskje litt ekstra glad i dem fordi de er så takknemlige planter som – for det meste – er enkle å holde liv i. Jeg ramlet over denne herlige sukkulentvideoen på YouTube. Her lager den populære kanalen Garden Answer en helt fantastisk plantekasse (i form av en antikk deigbolle i tre) fylt til randen med sukkulenter. Og jeg fikk så lyst til å herme. Kanskje i litt mindre skala for min egen del, men det er lov å la seg inspirere.

Fått dilla på sukkulenter du også? Trenden sprer seg fort, sukkulenter er jo så fine! Se genial video om hvordan du kan sette sammen din egen dekorasjon. Nærbilde av en sukkulentrosett. Sukkulenter er virkelig fine sammen med steiner og sand. Her er det også brukt litt mose for å fylle tomrommene.

Fått dilla på sukkulenter du også? Trenden sprer seg fort, sukkulenter er jo så fine! Se genial video om hvordan du kan sette sammen din egen dekorasjon. Kunden ønsket seg farger, og det er virkelig levert her. I tillegg er det kombinert fine teksturer sammen og ulike nyanser av grønt.

Visste du forresten at ordet sukkulent kommer fra latin succus – som betyr saftig. Og sukkulenter er nettopp planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke.Sukkulenter er flerårige.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Videoen kan du selv se her:

 

Lyst på mer? Se også:

Vakker krans av blåbærlyng

Heng kjøkkenhagen i taket

Perfekte inneplanter

Kule løsninger til inneplantene dine du kan gjøre selv

 

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Tips&råd

Siden fortsetter under annonsen