Lag pynt til hagen av skatter fra naturen

Hulda Lyngmo/Husfruas memoarer
kommentarer
Samle skatter fra naturen som mose, kongler og epler og lag pynt til hagen eller terrassen. Epler fra hagen kan også være et fint dekorelement.
Stamme til krans avispapir, halmkrans eller rør. Epler fra Rema 1000 (man kan også bruke kunstige epler fra Plantasjen). Kurven er et bruktfunn, en lilla erica blir fin oppi.

Samle skatter fra naturen som mose, kongler og epler og lag pynt til hagen eller terrassen. Bruk gjerne naturen som inspirasjon, plukk med deg mose og kongler når du er på tur. Epler fra hagen eller butikken kan også være et fint dekorelement.

Kransen er laget av mose, kongler og epler. Stammen på kransen er avispapir som er bundet sammen med strips. Det går også an å bruke et rør til stamme, det formes da til ønsket størrelse med en tang. Et annet alternativ er å kjøpe en halmkrans som mosen festes til. For å feste mosen til stammen har jeg viklet blomsterstreng, slike kan kjøpes på hagesentre. Eplene og konglene er også festet til kransen med blomsterstreng. Jeg har plassert kransen i en hylle vi har på terrassen. Hyllen er festet i vindusrammen/foringen på vinduet.

Samle skatter fra naturen som mose, kongler og epler og lag pynt til hagen eller terrassen. Epler fra hagen  kan også være et fint dekorelement.
Byste kjøpt på en blomsterbutikk for flere år siden. Kurver og arbeidstrapp er bruktfunn. Dynetrekk på benken fra Kid, benk fra Plantasjen. Lattekopp på bordet fra GreenGate. Snelle i vinduet fra Plantasjen.

Den gamle porten utgjør en stilig skillevegg på terrassen. Porten stod i hagen her da vi kjøpte huset. Den gamle arbeidstrappa i brunt er et bruktfunn som med sin brune farge passer godt til det høstlige interiøret på terrassen. En dekorativ krans i pil henger på porten.Ved sida av benken ved vinduet, har jeg plassert en gammel, brun arbeidskrakk som også er et dekorativt element. Kransen blir prikken over i-en i vinduet.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Samle skatter fra naturen som mose, kongler og epler og lag pynt til hagen eller terrassen. Epler fra hagen  kan også være et fint dekorelement.
Putetrekk fra HM Home, dynetrekk fra Kid.

Epler har også fått pynte rundt lysglasset i den lille paviljongen. De røde eplene står så fint i fargene til det beige og brune som ellers er på terrassen. Småfuglene er glade i epler, kanskje er du heldig å få besøk av noen små venner om du legger ut slike epler på uteplassen din.

Samle skatter fra naturen som mose, kongler og epler og lag pynt til hagen eller terrassen. Epler fra hagen  kan også være et fint dekorelement.
Sinkspann fra Plantasjen.

Den slitte arbeidskrakken passer så fint inn her, sammen med kurven. Kurv er et materiale som gjør seg godt til det meste, jeg synes det passer ekstra godt inn i en landlig hage. Her kan jeg sette meg ned og nyte av en høstlig terrasse og solas varmende skinn. Minner fra varme høstdager kan glede langt inn i vinteren. Noen tips dersom du vil gjøre noe lignende i høst på din terrasse; bruk det du finner i garasje eller kjeller. Se på et gammelt bord eller en arbeidskrakk med nye øyne. Kanskje kan en slitt overflate gi nettopp det lille ekstra som du ønsker at hagen din skal ha nå i høst.

God høst!

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Planter, Tips&råd

Siden fortsetter under annonsen