Lys opp til jul!

Tekst og foto: Hulda Slettnes/@ingeborgstua
kommentarer
2

Jula er den mørkeste tida av året. Her nord er sola borte, og dagene er korte og ganske mørke. Da er det fint å kunne henge opp lykter og lyslenker, det er koselig å se på både for oss selv, og for de som passerer på veien. Her kan du se hvordan jeg har pyntet ved veien til jul. Kanskje du finner noen tips å ta med deg?

For å komme inn i hagen vår, må man gå inn en dør i en vegg. Øverst på veggen har  vi hengt opp grangirander med lyslenker. Det skaper en lun julestemning. Hyllene ved sida av døra har fått to lykter og grangreiner til pynt. Ved hjelp av spiker som er festet i veggen har vi hengt fast girlanderet. Strips kan også brukes for å få det til å sitte best mulig fast. Hyllene er i bruk gjennom hele året, med dekor etter hvilken sesong det er.

Her kan du se hvordan du enkelt kan gjøre det fint utenfor med lykter og lyslenker.Ei rød lykt med hjerter henger fint ved døra. Et tips er å henge opp en lyktholder ved døra, det er stemningsskapende å ha en lykt hengende her. Har du ikke en dør i en vegg, som her, kan den selvfølgelig henge ved inngangsdøra på huset. Innenfor ved trappa har vi også dekorert med et grangirlander.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 

Her kan du se hvordan du enkelt kan gjøre det fint utenfor med lykter og lyslenker.Grangirlander med lyslenker kan henges flere steder, det er dekorativt å pynte trappegelenderet med et slikt. Dette grangirlanderet er kunstig, men vi har tidligere år laget grangirlander av grankvister som har blitt spikret opp på en list.

 

Her kan du se hvordan du enkelt kan gjøre det fint utenfor med lykter og lyslenker.Når døra er lukket ser det slik ut ved veien. På det runde vinduet i døra har vi hengt opp en krans med en lyslenke. I et stativ står en fakkelboks og skinner. Det er perfekt å tenne en eller flere slike når man får gjester til jul.

 

Her kan du se hvordan du enkelt kan gjøre det fint utenfor med lykter og lyslenker.Ingeborgstua står pyntet til jul i den hvite snøen. Lykter og lys skinner, i vinduene på huset ses stjerne og stake. Garasjen ligger ved siden av huset, her har vi også hengt opp en lyslenke.

 

Her kan du se hvordan du enkelt kan gjøre det fint utenfor med lykter og lyslenker.

Heng opp lykter, lyslenker og grangirlandre. Det er fint å få julestemning allerede ved veien når du kommer hjem.

Hulda Lyngmo Slettnes er gjesteblogger for Min Oase. Hun er selvlært fotograf, blomsterdekoratør og stylist, og har en trofast følgerskare på Instagram (@ingeborgstua). Hulda bor i Harstad, i et nydelig landlig hus fra 1896, har vokst opp med hage og blomster og har over snittet stor interesse for gamle hus, hage og interiør. 

 

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Julefin balkong på 1-2-3

Lag stor og vakker julestjerne med bambus og mose

Fikk du med deg disse søte mosenissene du veldig enkelt kan lage selv?

Denne sukkulentdekorasjonen er noe utenom det vanlige

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Tips&råd

Siden fortsetter under annonsen