Marmorerte påskeegg på 1-2-3

Line Almhjell/www.linealmhjell.com
kommentarer
Marmorerte påskeegg på 1-2-3. Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk. Fargerikt, kreativt og mye enklere enn du tror!

Marmorerte påskeegg er så dekorativt! Disse eggene er overalt på internett om dagen, og jeg ville også prøve. Det viste seg å være mye lettere enn jeg trodde, og nå lurer jeg på om jeg skal finne frem hele neglelakksamlingen min og lage enda flere.

For, ja, den marmorerte fargeeffekten lages med helt vanlig neglelakk!

Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk. Du trenger:

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 • En tett plasteske med god plass til et egg
 • En rørepinne
 • Neglelakk
 • Plasthansker
 • Egg (hardkokte eller med innholdet blåst ut)
 • Papp eller isopor + knappenåler for å lage tørkestativ

Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk.Slik gjør du:

 1. Lag tørkestativ ved å sette nåler i papp eller isopor. Hvert egg trenger tre knappenålshoder å stå på.
 2. Fyll plastboksen 3/4 opp med romtemperert vann (kaldt vann får neglelakken til å synke).
 3. Hell litt neglelakk i vannet og rør litt med en pinne hvis fargen ikke sprer seg. Bland farger eller hold deg til én, begge deler blir fint.
 4. Ta på deg plasthansker og dypp et egg i vannet, sørg for at du får hele under.
 5. Sett egget til tørk på stativet.
 6. Gjenta med resten av eggene.

Marmorerte påskeegg på 1-2-3. Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk. Fargerikt, kreativt og mye enklere enn du tror! Her står mine egg til tørk. Jeg fant ut det går an å bruke det samme vannet og bare tilsette mer neglelakk, men hvis du er ute etter den mykeste marmoreffekten, bør du tømme av og begynne på nytt (eventuelt ha flere bokser med vann stående klare).

Marmorerte påskeegg på 1-2-3. Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk. Fargerikt, kreativt og mye enklere enn du tror! Etter en times tid bør eggene være tørre, men sjekk før du løfter dem, for det kommer an på hvor mye neglelakk de har på seg. Marmoreffekten ble helt nydelig og alle eggene er helt forskjellige.

Marmorerte påskeegg på 1-2-3. Slik lager du marmorerte påskeegg med vann og neglelakk. Fargerikt, kreativt og mye enklere enn du tror!

 

Line Almhjell er oversetter og frilansjournalist. Hun bor på Grünerløkka i Oslo med kjæresten og en hel haug grønne plantevenner. Hun tester sine grønne fingrene både på kjøkkenbenken, i vinduskarmer og på balkongen.

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inne, Inspirasjon, Tips&råd

Siden fortsetter under annonsen