Mens vi venter på påske

Tekst og alle foto: Trude Lindland
kommentarer

Mens vi venter på våren, pleier jeg å korte ned ventetiden med pynting på trappa. Når mildværet kommer og det blåser lett, tar jeg på meg støvlene, jakke og tar meg en tur ut. Vinden gjør at kvist og kvast faller ned fra trærne og det gjør samlelivet så mye enklere!

 

Trude Lindland er frilansjournalist og -fotograf med hus og hage som hobby. Hun er arvelig belastet når det gjelder å samle på gamle ting og innrede med landlig stil. Det hun blir aller mest glad av er en kopp te på senga om morgenen og et bruktfunn hun tror hun har savnet hele livet. Følg Trude på Instagram: @trudelindland.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Kreativ med tulipaner

Forsmak på våren med kvister og greiner

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon

Siden fortsetter under annonsen