Pynt opp inne med perleblomster

Hulda Lyngmo Slettnes/@ingeborgstua
kommentarer
forside hulda tekst

 

I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du ved hjelp av bl.a kasser, krukker, glass og kurv kan dekorere med perleblomster. (muscari) Du vil oppdage at å sette blomstene i en kurv, vil gi et helt annet uttrykk enn om de settes i et glass. Det er spennende å eksperimentere med ulike måter å dekorere med perleblomster på. Selvsagt vil dette også gjelde for andre planter og blomster.

Perleblomster er løkplanter, de får næring fra løken, og tåler å bli lagt på ei gammel bokside til dekor, uten jord. Det slitte treverket i blågrått er nydelig sammen med perleblomstens farger.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 

 

 

perle copy

Kurv er for meg nesten synonymt med landlig stil. Perleblomster i en kurv i lysthuset, gir landlig følelse sammen med småblomstret porselen og et florabilde.

 

 

 

91 copy

Gamle husgeråd som denne melkrukka, huser også en perleblomst. Det blir ekstra vakkert med den blå blomsten sammen med en stol i matchende farge.

 

 

 

 

101 copy

De skjønne blomstene er vårlige og fine i februardagen. I glasset får perleblomstene mye lys, og blomstene ser nesten enda blåere ut enn de i utgangspunktet er.

 

 

111 copy

Det er fint å plassere flere glass sammen, det skaper helhet. Ekstra fint blir det med de tente lysene ved siden av.

 

 

 

I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du ved hjelp av bl.a kasser, krukker, glass og kurv kan dekorere med perleblomster.

Ute på terrassen kan man også ha perleblomster. Jeg lar de ikke stå ute om natten så tidlig på året. I kassen står to store perleblomster, silkepapiret fra butikken passer godt til, det blir en enkel dekorasjon. Mer skal det ikke til for å lage noe som gleder.

 

81 copy

På terrassen er det fint med en kopp kakao i vintersola, mens perleblomsten lyser opp på sin måte i den slitte sinkkrukka.

 

 

13 copy

Rustikke krukker er skjønnheter! Her på kjøkkenbenken er det også fint å kunne nyte synet av de vakre blå.

 

 

 

71 copy

 

Til slutt må jeg vise dere at det går an å jukse litt. Det er ikke vår enda, men hvitveisbuketten kan trylle fram vårfølelsen. Hvitveisen er kunstig, mens perleblomstene er naturlige. Det blir en fin liten bukett som framskynder våren innomhus! :)

 

 

Hulda Lyngmo Slettnes er gjesteblogger for Min Oase. Hun er selvlært fotograf, blomsterdekoratør og stylist, og har en trofast følgerskare på Instagram (@ingeborgstua). Hulda bor i Harstad, i et nydelig landlig hus fra 1896, har vokst opp med hage og blomster og har over snittet stor interesse for gamle hus, hage og interiør. 

 

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Kreativ med tulipaner (hva med en tulipangardin?)

Lag dine egne vakre islykter

Vakker makraméhenger til potter – som alle kan klare

Lag selv: Nydelig blomsterhjerte i eukalyptus

 

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Planter

Siden fortsetter under annonsen