Pynt til høst på trappa

Trude Lindland
kommentarer
Høstpynt Trude Lindland

 

Deilige høstdager, hvor sola varmer og lufta er klar, nærmer seg slutten. Derfor er det ekstra koselig hvis man pynter trappa og inngangspartiet med litt stearinlys og varme farger for å forlenge og nyte høsten før adventstida kommer.

 

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

høstbord - Trude Lindland

Pynt til høst på trappa

Det gamle bordet med den enda eldre døra bak bordet står her hele året. Jeg skrifter dekorasjonen med årstiden. Døra har en nydelig, skarp blåfarge på baksida, men den passer best på våren. Om sommeren og høsten er det ubehandlet treverk som gjelder.

 

roser i kasse - Trude Lindland

 

I en gammel kasse har jeg plantet Erica og potteroser. En deilig kombinasjon. Begge er tørste og trenger jevnlig påfyll av vann.

 

vekt - Trude Lindland

 

Den gamle vekta har jeg fylt med kongler som først har ligget til tørk foran ovnen inne. Da åpner de seg og strutter så fint. Nedfallseplene er fra hagen og lyser så fint opp med sine gylne farger.

 

norgesglass - Trude Lindland

 

Etter hvert som det nærmer seg advent fyller jeg på med mer grønt. Men om høsten koser jeg meg så lenge som mulig med oransje, rødt og litt lilla.

 

ved - Trude Lindland

 

Ved hører med. Det er ikke bare til pynt, men også en lagringsplass før den brukes inne.

 

høstpynt - Trude Lindland

Pynt til Halloween

Pyntegresskar, sammen med kongler og epler, er skikkelig høst og det er lov å pynte med dette lenge før den offisielle gresskardagen; Halloween.

 

gresskar

Er de ikke søte? Små, lubne raringer.

 

kongler - Trude Lindland

 

Epler, kongler og litt mose skaper høststemning.

 

pyntegresskar - Trude Lindland

 

Litt grønt, et rusten melkespann, en gammel kasse med lyng og noen pyntegresskar og vips, bordet er ferdig pyntet.

 

lyng- Trude Lindland

 

Når ettermiddagen er på hell og skumringen kommer, tenner jeg lyktene ute. Kan du tenke deg noe mer hyggelig enn å komme hjem etter trening eller henting av unger og så lyser det så fint foran døra? For meg er det virkelig en av de små glede som varmer stort.

 

Inngangsparti-Trude Lindland

 

Trude Lindland er frilansjournalist og -fotograf med hus og hage som hobby. Hun er arvelig belastet når det gjelder å samle på gamle ting og innrede med landlig stil. Det hun blir aller mest glad av er en kopp te på senga om morgenen og et bruktfunn hun tror hun har savnet hele livet. Følg Trude på Instagram: @trudelindland.

 

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Disse blomstene er spiselige

Gjør hagen høstfin

Slik steller du oliventreet

 

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen