Pynt trappen til jul

Trude Lindland
kommentarer
Advent - Trude Lindland

Med skogens skatter lager du inngangspartiet julefint. Det blir faktisk så koselig at du smiler litt når du kommer hjem til deg selv.

Julepynt - Trude Lindland

Nå nærmer julen seg, og det er lov å begynne å pynte. Nå kan du slå deg løs og hente inn kvist og kvast fra skogen eller bruke det du kanskje har samlet i høst. Selv om de små i huset sikkert gleder seg mest til julekvelden er tiden før jul ofte like koselig for oss som er glad i å pynte.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Julegaver - Trude Lindland

I år har jeg først vært i skogen og deretter funnet frem den gamle, hvite sluffa som jeg var så heldig å få tak i hos en bruktbutikk i nærheten av meg.  Den skal få ønske store og små velkommen til oss i julens ventetid. Jeg har pakket inn noen tomme, små ekser i gråpapir for gaver hører jo jula til.

 

Skøyter - Trude Lindland

Et gammelt, slitt skøytepar har fått en frisk grankvist på seg og lyser opp under treet. Kanskje noen smånisser vil låne dem en times tid?

Oppi sluffa står gavesekken klar.

I år har jeg holdt meg til grønt, hvitt og brunt som hovedfarger på trappa. Lyngen fra i høst tar jeg med i starten av pyntingen, og jeg syns lilla hører med siden vi er i adventstiden. Etterhvert kan du bytte den ut med litt røde epler, en rød vott eller noen røde pakker, og vips så er det jul.

Kongler Trude Lindland

Fyll en kurv med granbar og legg kongler i, enklere blir det ikke og dekorativt er det.

Norgesglass - Trude Lindland

Rundt inngangspartiet har jeg hengt norgesglass som er fylt med nøtter og telys. Tenn lyktene på kvelden og gled deg over at alle som kommer føler seg velkommen.

Girlander lager du ved å legge grankvister i lag og så surrer du vikletrå rundt.

Julepyntetinngangsparti - Trude LindlandHar du ikke ei gammel sluffe som denne, kan en gammel kjelke eller en eldre sparkstøtting fungere like bra.

Mer inspirasjon fra Min Oase:

På tide å fjerne sommerblomstene

Slik lager du årets julekrans

Bruk mose til julens dekorasjoner

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Tips&råd, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen