Populær dørkrans du lett kan lage selv

Cecilie Eggen
kommentarer
Årets fineste dørkrans, er kanskje denne? Laget i einer, og med en oppskrift på bare tre trinn, er dette noe alle kan klare hjemme.
Denne fine einekransen er nydelig som dørkrans til jul. Foto: Tove Merete Fonnes Hauge
Denne nydelige dørkransen av einer kan du også lage. Vi spurte nemlig skaperen selv, Tove Merete Fonnes Hauge (@toveshage på Instagram), om hun ville dele oppskriften på denne populære julekransen med MinOase.no sine lesere. Og det ville hun!

Slik gjør du:
  1. Klipp einer i litt forskjellige lengder, helst med bær på. – Selv bor jeg i nærheten av skogen, og finner enkelt einer der. Jeg klipper mange nok greiner til å fylle en stor søppelsekk – det kan være fint å ha litt å velge i, pluss at det går mye mer enn du tror, tipser Tove.
  2. Bruk en halmkrans i ønsket størrelse og bind einekvistene med ståltråd. Pass på å legge lagvis, og at alle greinene ligger samme vei. La noen av greinene i ytterkant stå litt ut, slik at kransen blir litt rufsete.
  3. Lim på eller stikk inn den pynten du ønsker å ha på.

Og voilà – kransen er klar til å henges opp!

Årets fineste dørkrans, er kanskje denne? Laget i einer, og med en oppskrift på bare tre trinn, er dette noe alle kan klare hjemme.
Basisutstyret for å lage krans, er halmkrans, einekvister og ståltråd. Litt pynt kan jo fint være kongler og naturpynt, men hobbybutikkene har også mye fint. Hjerte, bjeller, stjerne, snøfnugg og pyntebånd er fra Panduro Hobby. Bokstaver i tre og diamantformet julepynt i gull er fra CC Hobby. Foto: Produsentene og Colourbox.com
Mer moro fra MinOase:

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon

Siden fortsetter under annonsen