Smart tips: Hengende minivaser

Tekst og foto: Line Almhjell/linealmhjell.com
kommentarer
Heng blomstene rett på veggen med denne enkle ideen.

Har du en liten veggflate som ser trist ut uten dekor, men som er for smal til å henge et bilde på? Her er et flott tips! Gjør veggen levende ved å sette friske blomster i minivaser som er festet med hyssing. Det er kjempeenkelt!

 

Heng blomstene rett på veggen i minivaser festet med hyssing.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Du trenger:

  • Små vaser eller flasker med en kant øverst
  • Hyssing
  • En krok eller spiker å henge fra
  • Friske blomster

OBS: Flaskene må være små nok til at de ikke blir for tunge når de fylles med vann og blomster! (Og du, det går an å jukse littegrann og putte kunstige blomster oppi også).

Surr hyssing stramt rundt halsen på den ene flaska og fest godt med dobbeltknute. Gjenta med de to andre og knyt sammen hyssingstumpene til slutt. Vanlig hyssing blir nesten usynlig mot vite vegger. Du kan bruke en annen type tråd, men pass på at den er grov og har litt motstand, ellers kan knutene bli for løse og flaskene gli ut og gå i gulvet.

 

Heng blomstene rett på veggen i minivaser festet med hyssing.Finn en krok å henge på, eller slå i en spiker, og voila! Nydelig veggpynt som du kan forandre alt etter hva slags blomster du har i hus eller hva du finner ute i hagen.

 

Line Almhjell er oversetter og frilansjournalist. Hun bor på Grünerløkka i Oslo med kjæresten og en hel haug grønne plantevenner. Hun tester sine grønne fingre både på kjøkkenbenken, i vinduskarmer og på balkongen.

Mer DIY på Min Oase:

Nydelig planteholder av bøker

Lag egne hengepotter til plantene dine

Så enkelt frisker du opp terrakottapottene dine

Se denne fantastiske sukkulent-dekorasjonen!

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inne, Inspirasjon, Tips&råd

Siden fortsetter under annonsen