Vårlig påskekrok

Trude Lindland
kommentarer
Påskevogn

Sola varmer, gresset skal snart skifte farge og påsken er rett rundt hjørnet. Jeg har tatt frem påskepynten fra i fjor og laget et fargerik påskekrok på trappen.

Påskepynt_ Trude Lindland

I vinter pynta jeg med den hvite sluffa, og da jeg kom over den gamle, grønne dukkevogna i en bruktbutikk i vinter var jeg ikke i tvil – den skulle være hovedelementet i årets påskepynting på trappa! At katta har flytta inn der er jo heller ikke et minus. Hun har fått et ullpledd og sover heller her om natta enn inne.

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Påsketre_Trude Lindland

Trollhasselgreiner er flotte både med og uten pynt. Du kan egentlig ha dem fremme hele året og passer like godt inne og ute. Denne gangen har jeg satt greinene i en gammel vinballong som har fått en striesekk rundt seg. Jeg liker kontrastene mellom det grove brune og de lette pastellfargene.

Påskeliljer_Trude Lindland

I et gammelt rustent spann har påskeliljene fått plass. De strutter så optimistisk og lyser opp sammen med stemorsblomstene.

Påskepynt

Gamle toalettpotter fungerer fint som potteskjulere for stemorsblomstene. Disse står hele sommeren og trives ekstra godt hvis de kan plantes ut i et bedd eller en større krukke.

Påskeliljer_ Trude Lindland

Finn frem gamle kurver, kasser eller en skuff. Alt kan brukes til å ha planter i. Er du redd for fukt kan du dekke kurvene innvendig med plast og sette en skål i bunnen, eller ta plantene ut av kurven når du vanner.

Påskeegg_Trude Lindland

 

I år fikk alle de malte påskeeggene plass i en og samme kurv. Har du små barn er det gøy å gjemme eggene rundt i hagen, og har du store barn er det nesten like gøy, for med store barn kan man gjøre seg skikkelig flid med å finne vanskelige gjemmesteder. Lykke til og riktig god påske!

Påskepynt- Trude Lindland

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon, Uteplass

Siden fortsetter under annonsen