Vårlig vintage i blått og grønt

Trude Lindland
kommentarer
Vårlig Vintage

Sola skinner, snøen drypper lett fra mønet og den bitende kulda slipper taket. Kan det virkelig være våren som melder sin ankomst?

Vår_Trude Lindland

Det er i hvert fall helt sikkert at våren kan hilses velkommen inne. Før du går i gang med vårrengjøringen, rydding og levering til loppemarkeder så ta en ekstra titt på det du ikke bruker lenger, kanskje du kan lage en fin vintage oppsats av det?

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

Perlemor

vårpynt

Jeg vet ikke hva som kom først, interessen for vintage eller lysten til å pynte i huset mitt. Jeg vet bare at jeg ikke er spesielt glad i å kjøpe nye ting. Derfor prøver jeg alltid å finne nye måter å bruke gamle ting på. Som denne vekta som helt sikkert har vært med på å veie både mel og smør til baking. Nå har den fått en vårlig drakt med både blomster og fjær. Ei skikkelig staselig dame, synes du ikke?

Romantisk perleblomst

vårlig snitt

Med noen roser, nellik, perleblomst og noen kvister kan du enkelt lage fine buketter og oppsatser som gir en deilig vårfølelse. De lyser opp og minner oss på alt vi har i vente av farger, lukter og deilige dager.

004

Lag en vakker vintage dekorasjon i blått og grønt av et gammel sausenebb som ikke brukes til servering lenger. Med blå lys og blå perlemor frisker man enkelt opp på et lite bord.

003

006

Den vintage blomsterpotta til denne begoniaen hadde sin faste plass under senga for mange tiår siden, men etter at den hadde stått lenge på et loft, enda lenger i en bod ble den børstet, vasket og fikk hedersplassen på et lite bord i spisestua. Den er da mye finere der enn under ei seng?

 

Vintage Begonia

 

Mer inspirasjon fra Min Oase:

Prøv dette med fuglematen

Vinterstell for oliventre

Lag ditt eget urtesalt

Lagre

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inne, Inspirasjon

Siden fortsetter under annonsen