Vil du skrive for Min Oase?

Cecilie Eggen
kommentarer
Gjesteblogger og gartner, Kenneth Ingebretsen i Gardenliving.no har tatt dette fine staudefylte bildet. Har du fine hagebilder du vil dele med oss i en bloggpost? Send oss et innlegg da vel!
Gjesteblogger og gartner, Kenneth Ingebretsen i Gardenliving.no har tatt dette fine staudefylte bildet. Har du fine hagebilder du vil dele med oss i en bloggpost? Send oss et innlegg da vel!

MinOase.no er en hageblogg som både tar for seg alt innen grønne vekster både innendørs og utendørs, og skal passe for deg uansett om du har stor hage, balkong eller «bare» en vinduskarm. Vi ønsket å favne bredt da vi bestemte navnet, og oasen din trenger verken være enorm eller utendørs for at du skal finne interessant stoff her hos oss.

Min Oase vil selvsagt inneholde mye stoff om hage, fra planteportretter og hagebesøk og tips til jordforbedring og hvordan du skal få en fin naturhage. Men vi vil også ha stoff om hva du kan gjøre med planter innendørs. Hvordan vi kan sette sammen en vakker vårbukett, innrede en koselig hagestue, lage levegg av grønne planter eller skape stilleben av planter er eksempler på hva vi ønsker oss mer av på innendørsfronten. Fine bilder er også viktig for en fin og inspirerende blogg.

For å bli enda bedre kjent med oss, følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Blogginnlegget forsetter etter annonsen

 

Vil du bidra?

MinOase.no har noen supre gjestebloggere allerede, nå ønsker vi oss flere!

Vi er helt sikre på at det finnes mange flinke entusiaster der ute. Har du kanskje en liten hageblogger i magen, – eller kanskje allerede har en interiør-eller hageblogg? Kanskje er du gartner, hagedesigner eller interiørarkitekt, eller kanskje du bare er veldig glad i planter og blomster, og elsker å skrive og fotografere? Du trenger ikke være fagperson for å komme på trykk, evne til å formidle og inspirere andre, er vel så viktig.

 

Er du interessert?

Her er en liste av noen av de mest populære sakene våre. Les dem gjerne, de gir et bilde av hva vi ønsker oss, både av tekst- og bildekvalitet.

8 fine inneplanter som tåler mørke (listesaker med et gitt antall tips slår ofte godt an)

Hvordan holde liv i orkidéen din – og få den til å gjenblomstre (hjelp oss å hjelpe, nyttesaker med gode forbrukertips er høyt skattet)

Genialt lite urtetriks (en «life hack», et triks vi kanskje ikke har hørt om før – det trenger ikke være så voldsomt, det enkle er ofte det beste)

Slik får du oliventreet til å overleve vinteren (hva er folk opptatt av akkurat nå? Er det et problem der ute mange har, som vi kan prøve å finne løsninger på? Akkompagnert av fine bilder, blir det en finfin bloggpost)

Julefin balkong på 1-2-3 (DIY, eller gjør-det-selv er populært og nyttig stoff. Ta gjerne bildene selv).

Mosenisser du fint kan lage selv (nok en søt DIY – denne ble veldig populær like før jul. Grunnen er antakelig at nissene er så utrolig søte og så annerledes enn hva vi vanligvis ser som gjorde at så mange ønsket å lese saken)

Perfekte inneplanter til mørketida (nyttig stoff som også byr på koselige bilder gjorde at denne bloggposten ble populær)

 

Slik gjør du:

  • Skriv et blogginnlegg om noe du tror at mange har lyst til å lese om på MinOase.no.
  • Teksten bør ikke overstige 3000 tegn.
  • Hvert enkelt bilde bør ikke overstige 2 Mb. Nummerér bilder, slik at vi forstår hvilken rekkefølge de skal være i.
  • Bildene må være dine egne, eller du må ha rett til å bruke dem.
  • Skriv en liten tekst der du forteller litt om deg selv. Fire-fem setninger holder lenge.
  • Send tekst og bilder samlet til [email protected]
  • Merk e-posten med «Min Oase bidragsyter»

 

Alle bidrag vil bli lest, men vi har dessverre kun kapasitet til å gi tilbakemeldinger på bidrag som publiseres.

Det er lov å sende mer enn ett bidrag.

 

Vi gleder oss til å få mange spennende innlegg!

 

 

Cecilie Eggen er produktsjef for MinOase.no og redaksjonssjef for Hageliv & Uterom. Hun bor i hus i sone H4 med mer terrasseplass enn faktisk hage, men det gjør henne ikke mindre entusiastisk av den grunn. Elsker å prøve ut all slags vekster i potter, og nøler ikke med å fylle tak og vegger med planter.

Kommentarer

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

MinOase Inspirasjon

Siden fortsetter under annonsen